RovinariStiri

Mutu, acuzat și de VIOL! A fost condamnat și pentru FURT din casa fostului președinte CJ Gorj

Un tânăr de 25 de ani din Rovinari a fost încătușat de polițiști pentru că a violat o fată de 20 de ani.

Hariton Valentin Mutu a luat-o pe fată la ocazie cu mașina, iar apoi a amenințat-o cu un cuțit și a obligat-o să îl urmeze la locuința sa. Tânăra a fost abuzată, iar după ce a scăpat din locuința agresorului a mers acasă, anunțând Poliția de cele întâmplate.

Mutu a fost repede identificat de anchetatori, el fiind în baza de date a autorităților din cauza cazierului bogat pe care îl are. Până acum acesta a primit condamnări pentru comiterea unor furturi, inclusiv la locuința fostului președinte al Consiliului Județean Gorj, Nicolae Mischie.

La începutul acestui an, Mutu a fost condamnat și pentru că a fost prins conducând fără să aibă permis, dar toate pedepsele pe care judecătorii le-au pronunțat împotriva sa au fost fără executarea vreunei zile de închisoare. El a fost obligat să presteze muncă în folosul comunității și să fie la dispoziția autorităților judiciare. Faptele grave de care este acum acuzat îi pot aduce însă acestuia o pedeapsă cu executare, Mutu fiind arestat preventiv până acum de încă două ori.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here