LIFE

Mutări în grila Antenei 1, după ce filmările mai multor producții au fost oprite

Grila de programe a postului Antena 1 se modifică. Emisiunile își schimbă programul de difuzare, în condițiile în care unele dintre acestea au fost suspendate din cauza epidemiei de Covid-19.

Show-ul ”Asia Express” va fi și miercurea, tot de la ora 20:00. Astfel, va avea patru zile pe săptămână (duminică, luni, marți și miercuri). Va lua locul serialului ”Sacrificiul” pentru care filmările au fost suspendate, ca măsură de prevenție, în contextul epidemiei de Coronavirus.

”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, nu iese de tot din grila Antenei 1. Va fi mutat mai târziu, de la ora 22:00, tot miercurea. Diferența este că va fi mai scurt, adică va avea doar un episod de 45 de minute, în loc de trei episoade câte erau în mod normal până acum.

Pe de altă partea emisiunea ”Next Star”, cu Dan Negru, a ieșit din grilă după doar o ediție, filmările fiind oprite din același motiv. Locul său va fi luat, joia, de filme. După film, din 26 martie, postul Intact va avea emisiunea ”The Wall – Marele Zid”. Quiz show-ul vine cu ediții din sezonul doi, filmate mai de mult, însă nedifuzate până acum la TV.

Programul de vineri și sâmbătă rămâne neschimbat. În serile de vineri vor fi programate tot filme, ca și până acum, iar sâmbetele au în prime-time emisiunea iUmor, cu Delia, Cheloo și Bendeac.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here