LIFE

Musk l-a depăşit pe Zuckerberg la avere

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla a intrat în clubul persoanelor cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, alături de Jeff Bezos, Bill Gates şi Mark Zuckerberg.

Musk l-a depăşit pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, la avere şi a devenit a treia cea mai bogată persoană din lume (averea sa urcând la peste 111 de miliarde de dolari). Averea lui Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX, a trecut în mod oficial de pragul de 100 de miliarde de dolari în aceeaşi zi în care CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a ajuns la o avere netă de 200 de miliarde de dolari.

Acţiunile producătorului de maşini electrice Tesla s-au apreciat cu 400% în 2020. În luna iunie, Musk deţinea 40,4 milioane de acţiuni, ceea ce se traduce prin 87 de miliarde de dolari din averea netă. La începutul anului, miliardarul deţinea 38,7 milioane de acţiuni, adică 16,2 miliarde de dolari.

Tesla a anunţat, săptămâna trecută, şi cel mai mare program de vânzare de acţiuni de la listarea companiei pe bursă. Oferta reprezintă circa 1% din valoarea companiei. Elon Musk deţine aproximativ 20% din Tesla. Tesla vrea să vândă acţiuni de până la 5 miliarde de dolari. Suma reprezintă cea mai mare ofertă de la listarea companiei pe bursa de la New York. Potrivit presei internaţionale, reprezentanţii companiei au anunţat că vor vinde acţiuni „din când în când” la preţurile din piaţă. Producătorul american de maşini electrice a anunţat că acţiunile vor fi vândute doar pe baza directivelor de la Tesla.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here