LIFE

Mukinka Chibanga a câștigat iUmor 7. Câți bani a

Mukinka Chibanga a câștigat iUmor 7, ultima ediție din acest an. Mukinka Chibanga este un tânăr african care s-a adaptat la stilul de viață românesc și a venit în fața juraților iUmor cu un număr inedit de stand-up comedy.

Mukinka Chibanga a câştigat premiul de 20.000 de euro oferit de Antena 1, cu un număr care i-a adus simpatia juraţilor şi telespectatorilor show-ului. El este câștigătorul din anul 2019 al spectacolului de divertisment. Mukinka Chibanga, tânărul de origine africană ce a adus în audiții la iUmor un număr de stand-up despre tradiţiile de nuntă şi botez din ţara noastră, i-a cucerit din prima pe Delia, Cheloo și Bendeac, dar şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor din aplicaţia iUmor l-au trimis direct în marea finală a acestui sezon.

În marea finală a sezonului 7, s-au luptat pentru premiu 12 concurenţi. Mukinka, un tânăr de origine africană, a venit în faţa celor 3 juraţi cu un un număr inedit de stand-up în care a vorbit despre adaptarea la tradiţiile, obiceiurile şi modul de viață de la noi. Mukinka a câștigat marea finală a sezonului 7 iUmor, finală în care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul său, ca ulterior, votul publicului să îl desemneze câștigătorul iUmor sezonul 7, arată organizatorii, într-un comunicat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here