Stirile ZileiTârgu-Jiu

Muja, subprefect de Gorj. Ce spune Chiriac despre o candidatură la Primăria Târgu-Jiu

Ninel Muja va fi subprefect de Gorj din partea Partidului Social-Democrat. Directorul Agenției de Șomaj, Romeo Chiriac, și-a retras candidatura.

Muja a fost membru de marcă al Partidului Național Liberal, în urmă cu mai mulți ani. Ulterior, a trecut pe la ALDE și a ajuns la PSD, după ce, în calitatea de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj a avut o bună colaborare cu președintele Cosmin Popescu.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că Romeo Chiriac rămâne o variantă de candidat pentru 2024, inclusiv la Primăria Târgu-Jiu.   

Deși îl nominalizează pe Romeo Chiriac pentru o posibilă candidatură la Primăria Târgu-Jiu în 2024, Weber nu face prea multe comentarii despre acest subiect. În ultima vreme, lideri din cadrul PSD Târgu-Jiu au criticat o posibilă sosire în partid a primarului liberal Marcel Romanescu.

Romeo Chiriac spune că și-a retras dosarul de candidatură pentru funcția de subprefect de Gorj după ce a văzut că se întârzie cu numirea.

În privința unei eventuale candidaturi în 2024, șeful AJOFM consideră că este prematură o astfel de discuție și spune că, deocamdată, este preocupat de instituția pe care o conduce.

Comment here