MotruStirile Zilei

Motru, un șantier. Morega: Într-un an sper să aducem orașul la un nivel corespunzător

Se fac reparații și reabilitări peste tot în municipiul Motru, aproape fără întrerupere din toamnă, de când Cosmin Morega a fost ales primar. Drumurile, părculețele de joacă pentru copii, spațiile verzi- totul este în lucru.

Morega speră ca într-un an, orașul să aibă totul pus la punct. În paralel, sunt și investiții mari aflate în derulare la casa de cultură, ambulatoriul spitalului și blocul ANL.    

Primarul din Motru pune mare accent pe copii și tineret. Locurile de joacă au intrat toate în reparații. În plus, a amenajat o pădure colorată, pe modelul celei de la Bumbești-Pițic, care are mare succes la tineri. Morega speră să obțină finanțare și pentru modernizarea stadionului, aflat acum în paragină.

Motrul este, în ultima vreme, o localitate căutată de investitori, susține primarul Cosmin Morega care și-ar dori să aducă în cel de-al doilea municipiu al județului și un cunoscut fast-food. În plus, edilul vrea să preia terenuri de la Complexul Energetic Oltenia pentru a amenaja un circuit automobilistic.   

Comments (1)

  1. Sa nu uitam ca proiectele sunt incepute de jianu ..! Dar primaru actual din declaratiile de presa pe care le da isi da lauri singur ..

Comment here