MotruStirile Zilei

Motrenii nu-l cred capabil de dublă crimă. ”Sensei”, suspect în Anglia

Un fost antrenor de arte marțiale din Motru a fost arestat în Anglia pentru o dublă crimă pe care ar fi comis-o alături de un tânăr care a ajuns și el în spatele gratiilor. Ancheta a început duminică, 12 septembrie, imediat ce au fost descoperite trupurile neînsuflețite a doi bărbați, după ce vecinii au sesizat autoritățile că din locuința acestora, din Easton, se simțea un miros persistent de cadavru.

Iacob Bebe Cherș, de 45 de ani, a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din Regatul Unit pentru că ar fi ucis doi bărbați împreună cu Ionuț Valentin Boboc, de 21 de ani. În dosar au mai fost suspectați alți doi români, pe care anchetatorii i-au lăsat însă în libertate.

Bebe Cherș și-a deschis, cu ceva vreme în urmă, un bar, la Motru, pe care l-a numit „La Sensei”. Localul a fost închis, anul trecut, din cauza declanșării pandemiei, iar fostul patron a plecat la muncă în Anglia. Cunoscuții săi spun că ar fi acumulat datorii.

În perioada în care organiza cursuri de arte marțiale la Motru, fostul sensei Iacob Bebe Cherș folosea un spațiu al primăriei din localitate.

Directorul Casei de Cultură, Dan Popescu, nu crede că fostul antrenor ar fi fost capabil de crimă. Spune că era un om corect, la locul lui.

Comment here