LIFE

Motivul pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească cu Gerard Pique

Cântăreaţa columbiană Shakira (42 de ani) a explicat care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu fotbalistul spaniol Gerard Pique (32 de ani).

Shakira a dezvăluit, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „60 Minutes“, motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Gerard Pique, deşi au o relaţie de foarte mulţi ani şi au împreună doi copii, notează Yahoo Entertainment. Cântăreaţa a explicat că nu vrea să se mărite cu tatăl copiilor ei, pentru că îi e teamă de căsătorie şi de cum ar putea fi privită în calitate de soţie.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soţia sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. «Ea» ca acel fruct interzis. Prefer să-l ţin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său. Vreau ca totul să fie 100% perfect“, a declarat Shakira.

„Pentru mine, asta a fost foarte şocant“, a replicat fotbalistul.

Shakira şi Gerard Pique au împreună doi copii, Milan (7 ani) şi Sasha (5 ani), şi formează un cuplu de zece ani. Cei doi s-au cunoscut la Campionatul Mondial din Africa de Sud, în anul 2010.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here