LIFE

Motivul pentru care Dan Negru refuză să apară în reclame

Dan Negru a vorbit, în cadrul unui interviu, despre motivul care a stat în spatele refuzurilor sale de a apărea în orice fel de spoturi publicitare. Prezentatorul TV a mărturisit că i-au fost oferite multe oportunități în acest sens, de-a lungul timpului, însă niciodată nu a luat vreuna dintre ele măcar în calcul.

„Am refuzat întotdeauna orice ofertă de a face publicitate pentru vreun produs. Și au fost multe oferte!”, a spus Dan Negru pentru Paginademedia.ro.

„Acum vreo 20 de ani, când făceam ”Academia vedetelor”, venise un operator de telefonie. Eu trebuia să bag mâna în acvarii – erau tot felul de probe, cu acvarii – și să scot un telefon de acolo. Am zis nu. Banii? Am calculat atunci, îmi puteam lua un apartament în Colentina. Noroc că am avut o soție care m-a înțeles. Ofertele au continuat și acum, în epoca Facebook și Instagram. Chiar ieri am avut o ofertă, pentru o postare. Era ceva de ordinul sutelor de euro”, a povestit acesta.

”M-a contactat până și o companie care producea uși pentru garaje. Aveau și scenariul pregătit. Se deschidea o ușă, eu eram de o parte, iar Florin Piersic de cealaltă. Să nu credeți că e vorba de cifre mari. Nu pot da nume de companii, dar pot spune că, în general, e vorba de sute de euro, rar peste o mie” spune Negru despre ofertele pe care le primește pentru mediul online, acesta fiind activ și pe rețelele de socializare.

„Mi s-a mai întâmplat ceva. Când mergeam pe la firme de construcții sau de diverse materiale, unii erau speriați: aoleu, iar a venit cineva care vrea barter. Asta pentru că sunt influenceri care lucrează și pe barter. Nu am făcut niciodată nici publicitate pe bani, nici pe barter. Am refuzat, pur și simplu” adaugă Dan Negru.

„Cred că, în cazul meu, a funcționat teama de ridicol. Dar, la urma urmei, fiecare alege ce face. Mă uit afară cum se face. Hamilton, pilotul de Formula 1, are contract cu Tommy Hilfiger. Uite, spune clar „parteneriat plătit cu Hilfiger.” Nu numai că îi promovează, dar au creat o colecție specială pentru Hamilton. E altceva”, a mai spus prezentatorul TV.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here