LIFE

Motivul pentru care Cristi Mitrea participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cristi Mitrea se numără printre cele 12 vedete care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiunea care va începe în toamnă la Pro TV. Într-un interviu pentru Pro TV, el a povestit motivul pentru care a acceptat provocarea din jungla din Republica Dominicană.

„Am nevoie de un restart, să mă rup un pic de lucrurile cotidiene, să ies din zona asta de confort și să îmi pun un pic mintea la încercare și sufletul. Cred că o să fie multe probe dificile și multe situații cu care nu m-am întâlnit niciodată în viața mea, habar n-am cum o să reacționez. Am fost întrebat la clinică, când am făcut medicalul, dacă am fobii, și am răspuns că nu știu, vedem imediat. Habar n-am, dar acolo sigur descopăr una, două fobii. Eu îmi doresc să mă înțeleg bine cu toată lumea. Pentru cine mă cunoaște, sunt ăla funny din grup”, a dezvăluit Cristi Mitrea.

Întrebat despre lucrurile care o să-i lipsească pe toată durata show-ului, Cristi Mitrea a răspuns: „O să îmi lipsească canapeaua cu Netflix-ul, mâncarea (ciorba, omleta), o să îmi lipsească colegii de la birou, băieții mei cu care mă văd zilnic de vreo 16 ani, cel puțin, pisica, prietenii, plimbarea cu bicicleta, muzica”.

Comment here