LIFE

Motivul pentru care Cornelia și Lupu Rednic au ales să nu aibă copii

Sunt frumoase, talentate și celebre. Au căsnicii solide, sunt soții devotate, însă nu au ocupat deocamdată postura de mame. Este vorba despre solistele de muzică populară Cornelia Rednic, Irinuca Loghin și Andreea Voica, notează click.ro.

Pe scenă, Cornelia (44 de ani) și Lupu Rednic (51 de ani) sunt energici, veseli și intră în inimile oamenilor cu muzica lor frumoasă. Nu vă gândiți că acasă sunt altfel! Amândoi maramureșeni de soi, puși pe glume și cu zâmbetul la purtător. Despre Cornelia și Lupu se știe că alcătuiesc cel mai solid cuplu din showbiz. Celebrul ceteraș s-a îndrăgostit de Cornelia, pe când aceasta era în clasa a-X-a. Sunt căsătoriți de aproape 30 de ani, se înțeleg perfect și nu s-a auzit niciodată ca ei să se fi certat, ori să se fi jignit. Din contra, Lupu a spus mereu cât de mult își respectă soția și ce gesturi de îndrăgostiți încă mai au după trei decenii de când sunt o familie. Din păcate, cei doi nu au trecut prin experiența de a fi părinți, din cauza carierei.

“Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic pentru b1.ro.

Nici Irina Loghin (80 de ani) nu se bucură de statutul de bunică deocamdată. Artista are doi copii, Irinuca și Ciprian. Fiica ei, tot solistă de muzică populară, Irinuca (42 de ani), s-a măritat în urmă cu doi ani cu Bogdan Barbu și a avut o nuntă superbă la un local din Herăstrău, cu 200 de invitați. Celebra ei mamă își dorește enorm un nepoțel.

“Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă. Nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat. Mi se îndeplineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. Abia aştept să am nepoţi”, a declarat Irina Loghin pentru unica.ro.

Și Nicoleta Voica (64 de ani), cunoscută cântăreața de muzică bănățeană, speră ca Andreea Voica, fiica ei, tot artistă, să îi dea vestea cea mare. Andreea are 41 de ani și este căsătorită de 23 de ani cu acordeonistul Deian Galetin.

“Când l-am cunoscut pe Deian aveam doar 17 ani, dar am ştiut din prima clipă că el este jumătatea mea, omul cu care îmi voi petrece tot restul vieţii. Ne-am căsătorit 5 ani mai târziu, în 1997, când eu am absolvit facultatea şi m-am întors acasă”, a povestit Andreea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here