LIFE

Motivul ascuns al divorțului dintre Pepe și Raluca

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a căzut ca un trăsnet peste întreaga lume mondenă. La scurt timp după ce artistul a făcut anunțul despărțirii, au ieșit la iveală amănunte mai puțin știute legate de motivul destrămării cuplului, notează cancan.ro

Anunțul care a luat prin surprindere întreg showbiz-ul a fost făcut de Pepe, chiar pe canalul său de YouTube. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța. După spusele cântărețului, totul se va întâmpla în termeni amiabili, de dragul copiilor. Cu toate că artistul încearcă să salveze aparențele, între cei doi ar exista tensiuni mai vechi.

Potrivit unor surse, în urmă cu aproximativ doi ani, în familia artistului ar fi avut loc un episod controversat, în care s-ar fi implicat și mama lui Pepe. Alături de fiul ei, ar fi pus momentul tensionat pe seama Ralucăi. Iar, de atunci, relațiile dintre noră și soacră nu ar mai fi fost niciodată la fel. Și, se pare, nici cele dintre Raluca și Pepe. Timpul a trecut, dar se pare că tensiunile au rămas. Iar, la un moment dat, Pepe ar fi ”clacat” – într-un moment de slăbiciune – cu o renumită și sexoasă patroneasă. Episod peste care Raluca n-ar fi putut trece. De atunci, tensiunile din cuplu ar fi escaladat spre iminentul divorț.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012. Fiica lor cea mare se numește Maria. În 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să se însoare cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.

Comment here