Stirile ZileiTârgu-Jiu

Motea a intrat în contact cu personal medical, administrativ și pacienți. Capotă: Din punctul meu de vedere, ar trebui să stăm liniștiți

Întreaga conducere a spitalului din Târgu-Jiu și mai multe cadre medicale sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu trei angajați confirmați pozitiv.

Directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Claudia Motea, sora acesteia, infirmieră la blocul operator din pavilionul spitalului din Strada Tudor Vladimirescu și o funcționară de la administrativ, au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, miercuri seara, pe baza rezultatelor testelor lucrate la laboratorul genetic de la Târgu-Jiu.

Direcția de Sănătate Publică a dispus ca întregul personal TESA să fie izolat, spune directorul financiar Gigel Capotă, fost manager SJU.

Capotă spune că legea prevede exact procedura ce trebuie urmată în caz de pandemie. Conducerea Spitalului Județean de Urgență ar putea fi preluată de un comandament de criză.  

Claudia Motea a avut contacte, în calitatea sa de director de îngrijiri medicale, cu personalul medical și administrativ al Spitalului Județean și cu pacienți. Deși întreg personalul a primit măști de protecție și mănuși, nu se știe câți s-au protejat. Gigel Capotă nu este, însă, foarte îngrijorat.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here