LIFE

Moştenitoarea fabricii de bere Guinness, găsită moartă, pe fundul unei piscine

Lanț de blesteme în faimoasa familie Guinness. Moștenitoarea imperiului berii, Honor Uloth, în vârstă de 19 ani, a murit într-un accident bizar, fiind găsită fără suflare într-o piscină, de fratele ei de 15 ani, după o reuniune de familie. Tragedia s-a petrecut în vară, dar a fost ascunsă presei mai bine de 3 luni. Familia a dezvăluit că organele fetei au fost donate și că vor salva cel puțin 4 vieți.

Honor Uloth, nepoata de 19 ani a lui Benjamin Guinness, a fost găsită inconștientă de fratele ei de 15 ani, după o reuniune de familie. Fratele ei mai mic a încercat să o salveze, însă fără rezultat. Nenorocirea s-a petrecut 31 iulie, la conacul Guinness din Sussex, la un grătar la care au participat patru familii, titrează DailyMail, citat de Antena3.ro.

Potrivit documentelor de anchetă obținute de Daily Mail, „gălețile de gheață umplute cu sticle de vin, bere și băuturi nealcoolice au fost presărate în jurul terenurilor mari, care aveau un cadru de alpinism, un teren de tenis, o groapă de foc și o piscină mare cu o cadă cu hidromasaj atașată. Domnișoara Uloth, care nu băuse alcool, a petrecut timp în cadă, împreună cu două prietene, înainte de a face o baie în jurul orei 23:00.

Celelalte două tinere au rămas în cada cu hidromasaj și priveau spre port cu spatele la piscină, fără să vadă unde se ducea Honor. La scurt timp, fratele lui Honor, care se îndrepta spre cada cu hidromasaj a văzut-o întinsă pe fundul piscinei. El a dat alarma și a scos-o din piscină. Adulții au început manevre de resuscitare în timp ce a fost chemată o ambulanță”, potrivit lui Geoff Charnock, de la cabinetul legistului care s-a ocupat de anchetă.

„Aceste familii se cunosc de mulți ani și au avut multe întâlniri și grătare împreună. Pe parcursul serii, s-a ascultat muzică și toată lumea s-a bucurat de vremea caldă. Până când Honor a fost scoasă din piscină, s-a constatat că suferise leziuni la nivelul umărului și creierului și a fost declarată moartă la spital, șase zile mai târziu, pe 6 august. Ipoteza înaintată de Poliție este că tânăra s-a lovit cu capul pe o piatră, sărind în piscină, sau a alunecat și s-a lovit la cap înainte să cada în piscină.

Serie de decese tragice în familia Guinness

Arthur Guinness, care a început fabrica de bere în 1759 și a devenit cel mai bogat om din Irlanda, a avut 21 de copii, dar a pierdut 10 înainte de moartea sa, scrie Antena 3. Mulți dintre moștenitorii săi au devenit alcoolici, au murit în sărăcie sau au ajuns în instituții mentale. Mai târziu, Lord Moyne, ministrul britanic pentru afacerile din Orientul Mijlociu, și el membru al familiei Guinness, a fost ucis în Cairo de către un grup terorist, Stern Gang, în 1944. Tara Browne, fiul lui Oonagh Guinness Lady Oranmore, s-a sinucis la volanul unui Lotus Elan, izbindu-se intenționat cu mare viteză de o dubă. În 1978, Lady Henrietta Guinness a sărit de pe un pod din Umbria, Italia, în timp ce fiul ei Peter Guinness, în vârstă de patru ani, a fost ucis într-un accident de mașină, în același an.

Comment here