Stirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: Viceprimarii nu-l vor susține pe Florescu

Marcel Romanescu are peste 50%  în sondajul de opinie realizat, în oraș, de Institutul de Politici Publice, al lui Dan Ilie Morega.  

Fostul deputat a comentat, marți, pe seama tensiunilor apărute în PSD, după nominalizarea lui Ciprian Florescu drept candidat la Târgu-Jiu. Morega nu s-ar mira să-i vadă pe viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor în tabăra Pro România. În plus, spune că, dacă Florescu va pierde alegerile la Târgu-Jiu, va deconta și senatorul Florin Cârciumaru, care ar putea fi scos de pe lista PSD pentru parlamentare.

Morega a mai comentat că lansarea lui  Ciprian Florescu în cursa de la Târgu-Jiu a surprins multă lume. Nu exclude, însă, ca social-democratul să fi fost desemnat candidat ”pentru a-și rupe gâtul”, în condițiile în care, în sondaje, Romanescu stă mai bine.  

Deși, în municipiul Târgu-Jiu, PNL ar fi mai bine plasat în preferințele electoratului, Morega spune că PSD are în continuare un bazin puternic în județ, și ar putea obține cele mai multe voturi la Consiliul Județean.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here