MotruStirile Zilei

Morega: UATAA riscă să nu mai poată funcționa! Jianu: Du-te la Bucureşti şi rezolvă probleme!

Motrenii riscă să rămână fără apă caldă și căldură în plină iarnă, dacă guvernul nu alocă bani pentru UATAA, susține primarul PSD Cosmin Morega.

Circa 96 de miliarde de lei vechi ar trebui să ajungă la Uzina de Alimentare cu Apă și Agent Termic. Fără acești bani, UATAA nu va putea funcționa, nu vor putea fi achiziționate cărbunele și păcura necesare și nu vor putea fi achitate salariile angajaților, afirmă Morega.

În replică, fostul primar Gigel Jianu, lider al PNL Motru, spune că în mandatul său a gestionat bine problemele UATAA, deși la guvernare era PSD.

“Domnul Morega ar trebui să-și dea seama că orașul are probleme mult mai importante decât adunatul frunzelor și tunsul ierbii” comentează Jianu.

În ciuda acestei poziții, Jianu susține că la rectificarea bugetară anunțată de guvernanți vor fi alocați bani și pentru UATAA Motru.

“Vor veni bani, dar Morega trebuie să facă toate demersurile. Îi dau același sfat pe care mi l-au dat cei de la PSD, în urmă cu 4 ani: Du-te la București și rezolvă probleme!” declară fostul primar.

Comment here