Stirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: Regret că l-am menținut în funcție pe Leuștean!

Dan Ilie Morega a criticat, miercuri, majoritatea numirilor în funcții făcute de liberalii gorjeni, după venirea guvernului Orban la putere.

Fostul lider PNL Gorj a pus tunurile pe primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, care este prim-vicepreședinte al organizației liberale, pe care l-a acuzat că și-a pus apropiații în funcții la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și la Secția de Drumuri Naționale Târgu-Jiu. Morega este convins că PNL va pierde procente, la alegerile locale și parlamentare din acest an, din cauza numirilor făcute.

Morega și-a exprimat regretul că, pe vremea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, l-a susținut pe Dumitru Leuștean în funcția de director al Secției de Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Fostul deputat Dan Ilie Morega a criticat, din nou, componența Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, respectiv nominalizările fiind făcute de liderii PNL Gorj și Mehedinți, dar și numirea lui Daniel Burlan ca președinte al Directoratului companiei.

În toate numirile făcute de PNL Gorj, Morega a găsit și una pe care o apreciază: desemnarea lui Virgil Drăgușin pentru postul de subprefect de Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here