Stirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: La PSD, reformarea vor s-o facă tot BARONII!

”Dacă PSD nu se va reforma din rădăcini, va avea probleme la alegerile locale și parlamentare din 2020” este de părere Dan Ilie Morega.

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice este sceptic că, după eșecul usturător, de la prezidențiale Partidul Social Democrat va avea capacitatea de a-și pune în frunte oameni cinstiți, corecți cu o imagine bună. Morega observă că tot BARONII sunt cei care vor să facă reforma în PSD.

Fostul prefect și deputat de Gorj, Pantelimon Manta spune că pierderea alegerilor prezidențiale ”nu este un capăt de țară pentru PSD”. În opoziție, partidul are posibilitatea să-și vindece rănile.

În ceea ce privește rezultatele pe Gorj, unul dintre cele 5 județe în care a câștigat Viorica Dăncilă cu un avans de peste 5000 de voturi, Pantelimon  Manta comentează că victoria PSD este neconcludentă.

Ion Săvoiu, consilier municipal, este de părere că PSD a suferit un nou eșec în alegeri pentru că este un partid care nu reușește să înțeleagă ce se întâmplă în societate și ce așteptări are electoratul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here