Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: Iohannis nu poate susține DEZBATERE nici cu un absolvent de liceu!

Mare scandal între pesediști și liberali după ce Iohannis a refuzat să participe la dezbatere cu Dăncilă. Social-democrații acuză că actualul șef al statului nu are ce să le spună românilor, după 5 ani de mandat. Pe de altă parte, liberalii cred că o confruntare cu Viorica Dăncilă este pierdere de timp și că mai importante sunt întâlnirile candidatului cu electoratul, în turul doi. Mihai Weber, liderul PSD Gorj, crede, însă, că până la urmă Klaus Iohannis se va răzgândi.

Ion Bârcă este vehement, după ce Iohannis a refuzat dezbaterea cu Dăncilă, pe motiv că PSD este un partid nereformat, care a călcat în picioare statul de drept. Primarul din Turburea comentează că președintele n-ar avea ce spune după primul mandat, în vreme ce Dăncilă ”ar umple două caiete” cu faptele bune făcute ca premier.

Bârcă se întreabă cine l-o fi votat pe Iohannis, în primul tur al prezidențialelor.

Aristide Șerbănescu, primarul PSD din Schela, crede că jocurile sunt deja făcute pentru candidatul susținut de PNL.

Mihai Weber, președintele social-democraților din Gorj, se așteaptă ca până la urmă Klaus Iohnanis să accepte confruntarea cu Viorica Dncilă.

Gheorghe Grivei, vicepreședintele PNL Gorj, consideră că o confruntare cu Dăncilă ar fi o pierdere de timp pentru Iohannis și că sunt mai importante întâlnirile cu electoratul.

Primarul PNL din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, este sigur că o dezbatere nu ar ajuta-o pe Viorica Dăncilă să câștige alegerile.

Mihai Paraschiv, consilier municipal PNL, crede că Iohannis ar avea de pierdut dintr-o confruntare cu Dăncilă.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici Publice, comentează că Iohannis nu poate susține o dezbatere ”nici cu un absolvent de liceu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here