StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: În locul lui Tăriceanu, l-aș da afară pe Cupă

Tensiuni și debusolare în structurile județene ale ALDE după ieșirea de la guvernare. La Gorj, liderii nu mai vorbesc. A postat însă, pe pagina de socializare, un mesaj critic, Ion Cupă, președintele de la Dolj. Deputatul critică atât plecarea din guvern cât și renunțarea lui Călin Popescu Tăriceanu la a mai candida la alegerile prezidențiale. În plus, Cupă este deranjat că Victor Ponta a declarat că noua alianță Pro România –ALDE este una de stânga. Dan Ilie Morega crede că Ion Cupă ar trebui dat afară din ALDE, în urma acestor comentarii.

Dan Ilie Morega, fost președinte PNL Gorj, în vremea în care Călin Popescu Tăriceanu era lider național, consideră că acesta a făcut o mișcare deșteaptă retrăgându-și partidul de la guvernare și intrând în alianță cu Victor Ponta.

Morega consideră inoportună poziția lui Ion Cupă și crede că ar trebui dat afară din ALDE.

Cât despre candidatura lui Mircea Diaconu, Dan Ilie Morega o laudă, spune că și-ar dori ca actorul să câștige alegerile prezidențiale.  

Viorel Caragea îi dă dreptate lui Ion Cupă, pe care-l felicită pentru punctul de vedere exprimat pe facebook.

Caragea consideră că rostul unor candidați precum Mircea Diaconu, Alexandru Cumpănașu și chiar Theodor Paleologu este acela de a rupe din voturile candidatului USR, Dan Barna.   

Pantelimon Manta este de părere că Tăriceanu a ales să plece de la guvernare și să se alieze cu Victor Ponta, din dorința de a salva ALDE. În ceea ce privește poziția lui Ion Cupă, Manta nu-i mai vede viitor politic deputatului, dacă va părăsi ALDE.  

Manta crede Barna, Dăncilă și Diaconu se vor bate, la prezidențiale, pentru accederea în turul doi, dar Diaconu cu șanse mici de reușită.

Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului, spune că ALDE a rămas fără ”pilonii de forță din județe”, care au fost racolați de PSD, așa că Tăriceanu a avut nevoie de alianța cu Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here