Stirile ZileiTârgu-Jiu

România, fără măști și combinezoane! Morega: Guvernele postdecembriste n-au făcut decât SĂ FURE țara!

”Guvernele postdecembriste nu au făcut nimic altceva în afară de a fura și a preda țara străinilor!” spune Dan Ilie Morega, acum, când în plină epidemie de coronavirus vedem că nu mai avem fabrici în care să producem cele necesare.

Reacția fostului deputat vine după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că a discutat deja cu reprezentanții industriei de confecții, care s-au declarat dispuși să schimbe linia de producție și să înceapă să scoată pe piață măști medicinale și combinezoane. Popescu a anunțat și că Farmec Cluj a primit aprobarea Guvernului pentru a începe să producă biocide.

Morega a criticat, în multe rânduri, modul în care guvernele au tratat industria românească.

Ion Fugaru, fost viceprimar al orașului Târgu-Cărbunești, îl critică pe președintele României, Klaus Iohannis, pentru că a venit cu decretul de instituire a stării de urgență la două zile după ce a făcut anunțul.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, le-a cerut, marți, guvernanților să ia măsuri urgente și radicale de restricționare a circulației și controale mai riguroase în vămi.

Și Davițoiu atrage atenția că trebuie achiziționate cât mai multe teste pentru depistarea coronavirusului, dar și echipamente de protecție.

Liderul PMP Gorj se teme că, dacă vom ajunge în situația Italiei, România nu-și va mai reveni, din punct de vedere economic, în următorii 10 ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here