MotruStirile Zilei

Morega, desemnat să coordoneze activitatea UATAA. Iacobescu: Ieșirile astea nu fac decât rău!

Motrenii au tremurat în case de Revelion, din cauza unei avarii produse, pe 30 decembrie, la Uzina de Agent Termic. Scandalul, dintre liberalii și social-democrații din cel de-al doilea municipiu al județului, este unul monstru care se lasă cu acuzații halucinante și reclamații la poliție.

Luni, primarul PSD Cosmin Morega a fost desemnat de Comitetul Local pentru Situații de Urgență să coordoneze activitatea UATAA, până se rezolvă problema alimentării cu agent termic. Edilul crede că păcura a fost de vină pentru producerea avariei.

Morega spune că motrenii au tremurat, de Revelion, în case, fiecare s-a descurcat cum a putut să-și încălzească locuințele. Edilul PSD crede  că liberalii care conduc UATAA au încercat să-i strice imaginea.  

Prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu, spune că primarul Cosmin Morega trebuie să convoace consiliul local, să completeze AGA UATAA Motru și să numească un consiliu de administrație care, la rândul său, să pună un director.

”Ieșirile astea în media, în care aruncă vina unii pe alții, fac rău” spune reprezentantul guvernului în teritoriu.  

Din cauza faptului că, de la ieșirea din insolvență pe 15 decembrie, UATAA nu are un director, angajații nu și-au luat salariile. Prefectul zice că dacă nu este numit, rapid, un director care să facă achizițiile și să achite salariile, situația se va agrava la uzină.

Comment here