Stirile ZileiTârgu-Jiu

Morega: Cârciumaru NU mai candidează. Iriza- primul loc la Senat, sau locul 2 la Deputați

Numele lui Cârciumaru, Greblă și Iriza vehiculate pentru o candidatură la Senat, în 2020. Conform unor surse, Scarlat Iriza ar avea sprijinul unor lideri de la centru pentru a fi primul pe lista de senatori a Partidului Social-Democrat. Totuși, Iriza zice că este mai interesat de postul de la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

Săptămâna trecută, se vorbea despre o posibilă trădare a senatorului Iriza, la moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă, pe fondul unor nemulțumiri ale acestuia. Nu s-a întâmplat așa, parlamentarul de Gorj nu a votat moțiunea. Ion Bârcă, primarul din Turburea,  consideră că Scarlat Iriza ar merita încă un mandat de parlamentar.

Scarlat Iriza spune că are prea mulți prieteni în PSD, pentru a lua în calcul o eventuală trădare a acestui partid. Cât despre o candidatură la Senat, în 2020, așa cum se zvonește, Iriza afirmă că deocamdată interesul său este legat de postul de la ANRE.

Iriza consideră prematură discuția despre parlamentarele de anul viitor. Spune că, mai întâi, trebuie văzut ce scor va obține PSD la alegerile locale.

Pantelimon Manta crede că Iriza, Greblă și Cârciumaru ar trebui să facă pasul înapoi și să permită o înnoire a clasei politice din județ.  

Dan Ilie Morega nu vede posibilă o promovare a lui Toni Mihai Greblă pe primul loc pe lista de Senat a PSD Gorj, dar îl vede implicat în  treburile organizației.

Morega a aflat din surse de încredere de la București, că Florin Cârciumaru nu va mai candida la parlamentarele din 2020, iar primul loc la Senat, sau locul 2 la Deputați,  va fi ocupat de Scarlat Iriza.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here