Muzicale

Morandi – Professional Liar

Morandi a lansat o nouă piesă ideală pentru condus pe autostradă la ore târzii, „Professional Liar”. Melodia este însoţită de un videoclip plin de prezenţe feminine simulate în realitate virtuală.

După frenezia din ultimul an provocată de piesa hit „Kalinka”, Morandi a revenit cu „Professional Liar”. Videoclipul începe într-o metropolă a viitorului, în care poliţiştii investighează o crimă.

„Professional Liar” este a doua piesă de pe noul album, la care Marius Moga şi Randi lucrează. Continuă direcţia muzicală cu influenţe EDM şi accente melancolice şi profunde, pe care o asociăm cu numele „Morandi”. Videoclipul cel nou a fost regizat de către Bogan Daragiu şi este filmat în Bucureşti, într-un decor futurist, electric, inspirat de un viitor tehnologizat, roboţi şi AI.

Morandi este un proiect muzical activ din 2004, când lansa primul single, „Love Me”, urmat de 3 albume de succes, care au cucerit radio-uri şi cluburi în peste 16 ţări. Duo-ul are la activ sute de concerte, premii naţionale şi internaţionale şi multiple turnee de promovare. Unul dintre marile hituri Morandi, „Angels” a fost cea mai descărcată piesă din Ucraina şi Rusia o bună perioadă de timp.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here