LIFE

Monica Tatoiu a dezvăluit ce pensie are

Monica Tatoiu este nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o personalitate evervescentă, care spune mereu lucrurilor pe nume. Recent, aceasta a dezvăluit fără nicio reținere, ce pensie are. De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe.

La 63 de ani, Monica Tatoiu duce o viață liniștită. Nu a avut niciodată probleme financiare (nr. tatăl ei a fost un cardiolog renumit) și nu se va întâmpla asta, dacă ar fi să ținem cont de pensia primită de aceasta, de la stat.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru’, a mărturisit Monica Tatoiu, la o emisiune TV, potrivit VIVA!

De altfel, Monica Tatoiu a mărturisit la un moment dat pe Facebook că, în calitatea de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here