LIFE

Moise Guran, înapoi la radio. Anunţase că renunță ”definitiv” la cariera de jurnalist

Moise Guran se întoarce la Europa FM, la doar nouă luni după ce anunța că renunță definitiv la cariera de jurnalist, pentru a se implica în politică.

„Se cheamă “Rock and talk” și este fie un rock editorializat, fie un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență”, a spus Guran despre noua emisiune, citat de paginademedia.ro.

Moise Guran a părăsit stația de radio Europa FM la începutul anului, mai exact în luna ianuarie.

„Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, spunea Guran, în ianuarie, într-un mesaj public.

În aceeași zi, într-o conferință de presă, Dan Barna a explicat că Guran urma să fie implicat direct în coordonarea campaniilor alianței USR-PLUS pentru alegerile locale și alegerile parlamentare. Moise Guran a venit, apoi, cu o declarație, oferită Digi24, care a creat dezbateri aprinse în presă. Guran a afirmat că a oferit consultanță USR și PLUS încă din 2018, pe vremea când acesta era și jurnalist la Europa FM

„Din toamna lui 2018, am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS”, a spus Guran.

În luna martie a acestui an, la doar trei luni după ce ieșise din presă, Guran a anunțat conducerea USR-PLUS că nu își mai dorește să coordoneze campaniile electorale ale Alianței, invocând „motive personale”, după cum relata atunci G4Media.

„Este adevărat, dar numai dacă prin motive personale înțelegem diferențe de principii. Nu m-am înscris în USR, tot din «motive personale»”, a explicat el atunci pentru sursa citată.

Moise Guran are 45 de ani și a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Apoi a urmat cursurile Şcolii BBC pentru televiziune.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here