LIFE

Moise Guran, după intrarea în politică: „Voi candida și la Prezidențiale, dacă mi se propune”

Moise Guran a dat primele declarații, imediat ce și-a anunțat intrarea în politică, la Uniunea Salvați România. A vorbit despre obiectivele pe care le are dar și despre motivele care au stat la baza deciziei.

„Voi candida și la Prezidențiale, dacă mi se propune”, a spus Moise Guran, printre altele. A subliniat faptul că a intrat „cu totul” în politică, „fără jumătăți de măsură”. S-a clarificat și care va fi contribuția fostului jurnalist pe scena politică. Guran va fi coordonatorul campaniilor electorale din acest an.

„Moise Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor Alianței USR-Plus, locale și parlamentare. Va face parte dintr-un Comitet Executiv și va avea rolul de coordonator al campaniilor electorale”, a spus Dan Barna la conferința de presă susținută alături de Moise Guran.

Fostul realizator Europa FM a detaliat și câteva din obiectivele pe care și le asumă ca politician. Totodată, și-a explicat decizia de a părăsi presa.

„Situația economică și evoluția politică din ultima perioadă m-a determinat să fac acest pas. Am decis să renunț la cariera mea de jurnalist definitiv. Nu există cale de întoarcere. Am comentat suficient de pe margine”, a subliniat Moise Guran.

Declarații de presă după ședința Biroului Național USR.

Gepostet von Dan Barna am Mittwoch, 15. Januar 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here