LIFE

Modul inedit prin care medicii încearcă să-l ajute pe Mihai Constantinescu: „Lucrurile astea se pot stimula”

Marți, s-au împlinit exact trei luni de la momentul când Mihai Constantinescu a fost internat în spital, sub comă indusă. Familia artistului se roagă neîncetat, soția acestuia mergând des la biserică mai mereu, iar în restul timpului fiind nedezlipită de sufletul ei pereche.

Medicii au fost resemnați în privința stării lui Mihai Constantinescu de la bun început. Chiar și așa, familia, prietenii, dar și fanii care îl apreciază și îl stimează pe artist, speră într-o minune.

Una dintre persoanele foarte conectate la acest caz este medicul Monica Pop, care a și dezvăluit o metodă inedită, la care familia și medicii apelează pentru a-i ameliora starea artistului. Este vorba despre o stimulare a creierului, prin intermediului melodiilor îndrăgite ale cântărețului.

„Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3. Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi. El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula. Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, pe 13 mai 2019. Artistul a fost dus de urgență la spital, iar, de atunci, se află într-o comă indusă. Alături îi este soția sa, Simona Secrier, care crede cu tărie că soțul ei se va face bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. Artistul avea de multă vreme probleme cu inima, trecând în trecut prin niște operații dificile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here