LIFE

Modificări în grila Kanal D. Se termină Survivor, dar intră Roata Norocului

Modificări de grilă la Kanal D. Roata Norocului se învârte într-un sezon nou (din 31 mai), iar serialul turcesc Mă numesc Zuleyha primește două zile în plus, pe săptămână. 

Mutările vin în contextul în care primul sezon al show-ului Survivor, prezentat de Dan Cruceru, ajunge la final (23, 24 și 30 mai – ultimele ediții). Emisiunea avea patru zile pe săptămână: sâmbătă, duminică, luni și marți. Noua grilă a postului Dogan, după ce Survivor se încheie, va arata astfel:

  • Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, revine cu un sezon nou, din 31 mai, de la ora 20:00. Vor ediții noi, cu public, filmate înainte de pandemie, după cum au menționat reprezentanții Kanal D pentru Paginademedia.ro. 
  • Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha va fi cinci zile pe săptămână. Va fi programat de luni până vineri (ora 20:00), din 25 mai. Până acum, serialul era doar în zilele de miercuri, joi și vineri. Producția scoate cifre bune de audiențe. Miercuri seară, serialul a fost pe primul loc la nivel național și urban. A avut o medie de audiență de 1,7 milioane de telespectatori din toată țara. 
  • Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea, va fi programată în serile de sâmbătă, din 6 iunie, de la ora 20:00.
  • Cash Taxi, cu Cătălin Cazacu, revine cu ediții noi (filmate înainte de pandemie, dar nedifuzate), din 6 iunie, de la 22:00. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here