EntertainmentLIFE

Modestie pe cai mari! Actorul care are o avere de 700 milioane de dolari, dar trăiește cu 90 de euro pe lună

Doar pentru că ești un actor celebru, cu sute de mii de dolari în conturi, asta nu înseamnă că nu poți știi ce este modestia. Este cazul lui Chow Yun-Fat, o față pe care cu siguranță o recunoști din mai multe filme.

Chow Yun-Fat (63 de ani) a jucat în multe filme care se bucură de foarte mult succes, printre care „Tigru și Dragon”, „Ana și regele” sau „Pirații din Caraibe”.

Din toate aceste colaborări a strâns o avere incredibilă, de 714 milioane de dolari. Și deși are toți acești bani, Yun-Fat nu trăiește deloc pe picior mare. Cumpără doar strictul necesar, cu un buget de 90 de euro pe lună. Are același telefon, un Nokia, timp de 17 ani, nu are conexiune la internet și își dorește ca, după moartea sa, toată averea să fie donată.

„Nu port haine pentru alții, pentru a atrage atenția. Dacă sunt comode, pentru mine este suficient de bună. Visul meu este să fiu fericit și o persoană cât se poate de normală. Cel mai greu lucru în viață nu este să câștigi bani, ci să rămâi cu capul pe umeri și să-ți petreci viața simplu”, a spus Chow Yun-Fat, într-un interviu. (spynews.ro)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here