LIFE

Modelul Gigi Hadid a născut o fetiță! «Deja ne-a schimbat lumea»

Fotomodelul Gigi Hadid a născut o fetiță, weekendul trecut. Modelul, de 25 de ani și iubitul său, cântărețul Zayn Malik, sunt în al nouălea cer de fericire. Cei doi au împărtășit primele imagini cu noul membru al familiei, însă au păstrat discreția. Nu i-au arătat chipul micuței, însă au transmis emoție prin pozele lo în care apar fetița și tăticul.

Gigi a devenit mămică la 25 de ani. Modelul de la Victoria’s Secret a ținut secretă cea mai mare perioadă a sarcinii și doar în ultimele două luni a fost mai deschisă pe acest subiect și chiar a împărtășit câteva momente și fotografii cu burtica. La câteva zile de la nașterea micuței lor, atât Gigi, cât și fericitul tătic, Zayn, au publicat câte o imagine alb-negru prin care au anunțat venirea pe lume a celui mai important membru al familiei.

“Fetița noastră a venit pe lume weekendul acesta și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită”, a menționat frumoasa blondă.

Nici tăticul nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat în cuvinte și imagini că deja are o relație indestructibilă cu fiica sa: “Fetița noastră sănătoasă și frumoasă este aici. Ar fi imposibil să pun în vorbe ceea ce trăiesc acum. Dragostea pe care o simt pentru acest omuleț depășește puterea mea de înțelegere. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că e a mea și, de asemenea, recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here