LIFE

Moarte violentă! Pilotul Jessi Combs a decedat la 800 de kilometri la oră. Cum a avut loc tragedia

Pilotul din SUA, Jessi Combs, a decedat la 36 de ani în încercarea de a-şi doborî propriul record mondial. Marţi, femeia a reuşit să atingă la volan viteza de 800 de kilometri la oră, dar a pierdut controlul vehiculului în deşertul Alvord din Oregon, SUA.

Viteza a fost una dintre pasiunile lui Jessi Combs, femeia care a intrat în istorie datorită recordului pe care-l deţinea. În trecut, pilotul a reuşit să atingă viteza de 777 de kilometri la oră, iar marţi a încercat să-şi doboare propriul record.

Astfel, s-a urcat din nou într-un vehicul pregătit special şi a reuşit să atingă viteza de 800 de kilometri la oră, dar nu a supravieţuit. Medicii ajunşi la locul accidentului au încercat în zadar să-i salveze viaţa.

Familia lui Jessi Combs a oferit un comunicat de presă prin care a confirmat decesul: „Visul lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie din lume, vis pe care l-a urmărit din 2012”, au transmis apropiaţii.

Jessi Combs este cunoscută nu doar pentru pasiunea sa pentru viteză, ci şi pentru emisiunile în care a apărut, precum: “Myth Busters”, Xtreme 4×4″ (2005 – 2009) şi “Overhaulin”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here