Din JudetStirile Zilei

MOARTĂ după cezariană! Managerul Târziu: I-a venit rău în timp ce vorbea la telefon cu sora ei!

Anchetă internă la Spitalul de Urgență din Târgu-Cărbunești, după ce o tânără de 21 de ani a murit în urma unei operații de cezariană.

Alexandra Ionela Corbescu, din Țicleni, a fost operată, miercuri, la unitatea din Târgu-Cărbunești. A adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3,2 kg, dar s-a simțit rău. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată zeci de minute și transferată cu ambulanța în stare gravă la spitalul din Craiova, unde a și murit în jurul orei 21.00.

Constantin Târziu, managerul Spitalului Târgu-Cărbunești, spune că Alexandrei i s-a făcut rău dintr-o dată, în timp ce vorbea cu sora sa la telefon. O echipă formată din 6 medici a încercat s-o resusciteze.

În urma manevrelor de resuscitare, care au durat zeci de minute, Alexandra a fost stabilizată și transportată la un spital din Craiova unde, ulterior, a decedat. Târziu spune că medicii din Bănie au diagnosticat-o cu tromboembolism pulmonar.

La spitalul din Târgu-Cărbunești a fost demarată o anchetă internă, deși Constantin Târziu spune că evoluția tromboembolismului pulmonar a fost una fulminantă, niciun medic neavând ce să mai facă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here