Stirile ZileiTârgu-Jiu

Mitroi rămâne în fruntea Ambulanței Gorj? Cum explică Miruță

În ciuda scandalurilor din ultima perioadă și a acuzațiilor de management defectuos, Constantin Mitroi rămâne în fruntea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj până la organizarea concursului pe post, spune deputatul Radu Miruță, copreședinte USR-PLUS Gorj, partid care, la nivel național, conduce Ministerul Sănătății.

Prefectul  pus de USR-PLUS a cerut demisia lui Mitroi, în urma scandalului generat de decesul fostului șef al Sanepid Gorj, Adrian Dobrin. Vestea că tot USR-PLUS prelungește mandatul lui Mitroi a produs, luni, surpriză totală în județ.

La Interviurile Infinit FM, vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, a comentat că se miră că n-a fost luată nicio decizie privind  Serviciul Județean de Ambulanță, până acum.

Jurnalistul Claudiu Matei a afirmat că se încearcă prelungirea mandatului lui Constantin Mitroi prin intervenția unui sindicat care-l susține pe managerul Ambulanței.  

Sindicatul despre care s-a afirmat că ar fi ”galben”, în sensul că ar face jocurile conducerii SAJ Gorj, este cel condus de Ionel Ianc, Salvamed Ambulanța Gorj.   

Deputatul Radu Miruță, copreședinte USR-PLUS Gorj, spune că Mitroi este menținut în funcție pentru că nu pot fi organizate concursuri, din cauza pandemiei.   

Miruță știe ce probleme au depistat diverșii verificatori la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, dar decizia privind managementul va fi luată la Ministerul Sănătății.

Comment here