Minerit și EnergieStirile Zilei

Mitrescu: Căldărușe este vicepreședintele de facto al FNME

Constantin Mitrescu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Naționale Mine Energie, acuzând, printre altele și o apropiere foarte mare în ultima vreme între Dumitru Pârvulescu și Gabriel Căldărușe.

Liderul Sindicatului Energia Rovinari critică adresa pe care cele patru federații din cadrul CE Oltenia au trimis-o, săptămâna trecută, parlamentarilor și ministrului Energiei, pentru a participa la discuții la Târgu-Jiu.

”De aia n-a venit ministrul. Ce, se uita în gura unor vuvuzele?” spune Mitrescu.

Mitrescu spune că discuția despre o ordonanță de guvern, pentru acordarea de venituri de completare salariaților concediați, nu trebuie purtată cu parlamentarii de Gorj ci cu guvernanții. A fost unul dintre punctele de pe adresa transmisă de cele patru federații.

Mitrescu susține că supărările pe Dumitru Pârvulescu au apărut după ce liderul FNME i-a spus că nu susține legea de reducere a vârstei de pensionare, pentru care au loc proteste la Târgu-Jiu de peste 6 săptămâni.

”Cum să nu-mi dau demisia din FNME când vicepreședinte de facto este Căldărușe? Umblu cu omul care a pierdut drepturile salariale?” întreabă liderul Sindicatului Energia Rovinari.

Comment here