LIFE

„Misiune Imposibilă” pentru Tom Cruise. Actorul, izolat într-un hotel din Veneţia din cauza COVID-19

Tom Cruise, care se află în Italia pentru filmările la “Mission: Impossible 7”, este blocat într-un hotel din Veneţia din cauza epidemiei cu noul coronavirus din Italia, relatează Daily Mail.

11 persoane au murit în Italia din cauza noului coronavirus, iar peste 320 de persoane sunt infectate. Actorul a sosit pe 20 februarie în oraşul italian unde urma să filmeze pentru “Mission: Impossible 7”. Tom Cruise, în vârstă de 57 de ani, este forţat sa stea în hotelul de cinci stele în care este cazat, Gritti Palace Hotel, cel puţin pana pe 1 martie. Niciun membru al echipelor de filmare şi producţie nu a fost infectat cu noul coronavirus. Însă, filmările pentru cel de-al şaptelea film din seria “Misiune: Imposibilă”, care ar fi trebuit să înceapă pe data de 20 februarie şi să se deruleze timp de trei săptămâni, au fost suspendate.

Epidemia a afectat nu doar filmările viitoarei producţii din seria ”Mission Impossible” ci şi desfăşurarea celebrului Carnaval de la Veneţia ca şi Săptămâna Modei de la Milano şi a făcut ca mai multe partide de fotbal să se desfăşoare cu porţile închise sau să fie amânate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here