Muzicale

Misha Miller x Jean Gavril – Cerul

Misha Miller și Jean Gavril lansează propria variantă a uneia dintre cele mai iubite piese românești – „Cerul”, single lansat de trupa Proconsul în anul 2001.

Colaborarea dintre Misha Miller și Jean Gavril a venit natural și interpretarea fiecăruia dintre ei transmite acea trăire specială pe care o au atunci când ascultă piesa trupei Proconsul.

"Simt că Misha pur și simplu strălucește în această piesă. Ea aduce sensibilitatea, iar contrastul dintre vocile noastre oferă greutate piesei. În varianta originală, Bodo a cântat-o incredibil, foarte puternic. Misha oferă o altă aură piesei. În continuare consider că este greu să te atingi de piese monumentale, dar amândoi am încercat să transmitem forța, emoția, sensibilitatea... emoția pe care o avem atunci când ascultăm <<Cerul>>", a declarat Jean Gavril.

Misha Miller a adăugat:

"Jean Gavril este un artist adevărat, care pune suflet în tot ceea ce face, iar interpretarea sa este dincolo de note, Jean nu doar cânta, Jean exprimă trăiri, cu adevărat. Deși am avut amândoi foarte multe emoții, sper să vă surprindem într-un mod plăcut și să ne ridicăm la așteptările voastre! Îmi doream de multă vreme să cânt <<Cerul>>, dar sincer, nu am îndrăznit... Este o piesă uriașă, plină de încărcătură emoțională. <<Cerul>> nu este doar un evergreen, izvorăște dintr-o emoție pură și este emoție pură."

Comment here