Stirile ZileiTârgu-Jiu

Miruță: Spațiile de emisie de la televiziuni, cumpărate de PSD și PNL

Deputatul Radu Miruță susține că fostul ministru USR al Sănătății, Ioana Mihăilă, l-a avertizat pe premierul Florin Cîțu privind valul 4 al pandemiei și a solicitat bani pentru pregătirea lui, dar a fost refuzată.

Liberalii au acuzat-o, săptămâna trecută, pe Ioana Mihăilă că este responsabilă pentru lipsa medicamentelor antivirale din farmacii.

”Ca şi Voiculescu, înaintea ei, Mihăilă nu numai că nu a pregătit sistemul medical pentru valul 4 al pandemiei, dar a luat o serie de decizii care au agravat tragedia din ţară. Românii trebuie să ştie adevărul”, au scris liberalii pe Facebook.

”S-a făcut o strategie pentru pregătirea valului 4, Cîțu s-a uitat pe ea și a spus: nu plătim” a afirmat președintele USR Gorj, în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Radu Miruță a mai declarat că propagarea mesajelor partidelor politice, inclusiv a celor despre pandemie, se face în presa centrală în funcție de banii plătiți.

”PSD a plătit 16 milioane de lei, anul trecut, pentru propagarea mesajelor, PNL -8 milioane de lei. USR a plătit doar 430 de mii de lei. Cam de sumele astea se reflectă mesajele partidelor” a afirmat parlamentarul de Gorj.  

Comments (1)

  1. Miruta Daca nu stii ce sa intampla in partid mai bine nu ai comenta.Ministra ar trebui arestata pentru crime impotriva umanitati.

Comment here