Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Miruță îl vrea pe Hoară candidat UNIC. Grivei: La USR sunt indivizi care susțin LGBT!

Radu Miruță le propune liberalilor să renunțe la Iulian Popescu și să-l susțină pe informaticianul de la UM Sadu, Marius Hoară, la președinția Consiliului Județean Gorj.

PNL și USR se invită unul pe altul să-și susțină candidatul, considerând fiecare că al său îl poate învinge pe social-democratul Cosmin Popescu. Miruță propune ca Hoară să plece din USR și să fie susținut, ca independent, de PNL și PMP.

Deși vorbesc despre posibile alianțe, liderii PNL și USR de la Gorj se atacă și se acuză reciproc de înțelegeri cu PSD. Liberalii zic că, neacceptând varianta Iulian Popescu la președinția Consiliului Județean Gorj, USR netezește calea candidatului PSD către victoria în alegeri.

Șeful USR Gorj, Radu Miruță, spune că PNL are tot felul de alianțe cu PSD în teritoriu. În plus, Miruță nu exclude varianta ca PSD și PNL să fie făcut o înțelegere, astfel încât Cosmin Popescu și Marcel Romanescu să obțină noi mandate.     

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, spune că partidul său nu are cum să-l susțină pe Marius Hoară, pentru că informaticianul de la Sadu ”n-a demonstrat nimic până la vârsta actuală”.

Grivei critică USR, un partid la care vede ”fel de fel de indivizi”, unii care susțin comunitatea LGBT.  

Nici PMP nu achiesează la propunerea lui Radu Miruță. Președintele Nicolae Davițoiu spune că Marius Hoară nu se diferențiază de Iulian Popescu,  are aceeași problemă cu notorietatea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here