Stirile ZileiTârgu-Jiu

Miruță: Cred că sunt șanse să prindem postul de prefect de Gorj

Luni se va afla dacă PNL sau USR-PLUS va pune prefectul de Gorj. Radu Miruță crede că sunt șanse ca Uniunea Salvați România să prindă postul, numele cel mai vehiculat fiind cel al lui Corneliu Răducan-Morega, fostul candidat la Senat.

USR a propus un fel de tragere la sorți pentru posturile de prefecți și subprefecți din țară. Aceasta ar fi trebuit să aibă loc marți, dar a fost amânată pentru lunea viitoare. În algoritmul respectiv, contează și procentul obținut de USR Gorj la alegerile parlamentare, spune deputatul Radu Miruță.

USR-PLUS va numi 14 prefecți și 28 de subprefecți, în țară. Radu Miruță crede că sunt șanse să ca organizația pe care o conduce să prindă postul de prefect de Gorj. Dacă va fi așa, va fi purtată o discuție în cadrul partidului, înainte de a fi desemnat prefectul, dar Corneliu Răducan Morega este o variantă viabilă.   

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, spune că nu se impune realizarea unui protocol de colaborare cu USR-PLUS la nivelul județului Gorj, pentru că toate aspectele au fost negociate la centru.

Comment here