LIFE

Mirela Retegan și Gașca Zurli vor avea emisiune nouă la Antena 1

Mirela Retegan, împreună cu Gașca Zurli, trupa-fenomen pentru copii, va avea o emisiune săptămânală la Antena 1, anunță reprezentanții postului Intact.

Noua producția se numește „Casa Zurli” și va începe din 11 octombrie. Se va difuza în fiecare duminică, de la 10:00. Se vor dezbate problemele des întâlnite în relația părinți-copii. Nu vor lipsi și cântecele Zurli, dar și personajele bine-cunoscute precum Fetiţa Zurli, Vrăjimăturica, Zâna Bună, Zdrăngănel, Truli, Clopoțel, Băiețelul Zurli, Vrăjitoarea Tura Vura, Tashu și Tasha, în frunte cu Tanti Prezentatoarea.

„M-a bucurat foarte tare propunerea Antenei 1. Știu că noi putem să-i ajutăm pe copii să spună ce simt și pe părinți să devină mai atenți la adevăratele frici ale celor mici. În lumea copiilor există probleme mari care, nerezolvate la timp, îi vor urmări toată viața. Prin această producție noi reușim să împachetăm foarte frumos și să găsim soluții într-o manieră jucăușa și prietenească, pentru conflictele din lumea copiilor. În fiecare emisiune abordăm o temă, în fiecare emisiune descoperim o meserie, cu fiecare ediție devenim părinți mai buni pentru copiiii noștri” a declarat Mirela Retegan.

buy chantix

antabuse

Comment here