LIFE

Mirel Palada, trimis în judecată pentru că l-a bătut pe Mihai Goțiu în platoul B1

Începe procesul Mirel Palada-Mihai Goțiu. Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta, a fost trimis în judecată pentru că l-a lovit pe senatorul Mihai Goțiu, în platoul B1 TV, în urmă cu aproape trei ani, transmite Ziare.com.

Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în 2017, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1. Palada s-a repezit la Mihai Goțiu și l-a lovit cu pumnul peste față. Imediat după aceea, cei doi au părăsit platoul emisiunii.

Mihai Goțiu a anunțat pe contul de Facebook finalizarea anchetei: „Miracol?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani si 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020″.

EXCLUSIV: Cum s-au bătut Mirel Palada şi Mihai Goţiu în studioul B1 TV !!! SHARE MASIV !!! —> http://bit.ly/2fp9uDrIată câteva secvenţe din încăierare !!! Vezi în articol IMAGINILE COMPLETE şi toată bătaia surpinsă din trei unghiuri diferite !!! —> http://bit.ly/2fp9uDr

Gepostet von B1.ro am Freitag, 15. September 2017

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here