LIFE

Mireasa Brigitte Pastramă, păzită la cununie de 10 “gorile”. Detalii de culise de la nunta anului

Zi importantă pentru Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani). Aceștia au spus un „da” plin de emoţii în faţa ofiţerului stării civile de la Primăria Voluntari, iar în actul de căsătorie civilă, bruneta a trecut de la Năstase la doamna Pastramă. Cei doi copii ai lui Brigitte din primele două căsătorii, Robert (18 ani) şi Sarah (11 ani), au fost cei mai importanţi martori ai evenimentului, notează click.ro.

După opt ani de căsnicie cu Ilie Năstase (72 de ani), Brigitte a ajuns din nou în faţa ofiţerului stării civile. Luni, 27 mai, la Primăria Voluntari, în jurul orei 15.00, Florin Pastramă şi-a făcut apariţia la volanul maşinii luxoase a celei cu care urma să se căsătorească.

El arăta precum un star de cinema, îmbrăcat cu sacou alb, cămaşă, pantaloni şi pantofi negri, cu privirea ascunsă după ochelarii de firmă, tot un zâmbet faţetat la medicul stomatolog. Brigitte a fost superbă, într-o ţinută mulată, scurtă până la genunchi, cu pene în zona decolteului. Coafura a fost una simplă, dar de efect, ea alegând să îşi strângă părul într-o coadă de cal, cu cărare pe o parte.

Au fost flancaţi de mai mulţi bodyguarzi care au încercat să îi protejeze de aparatele de filmat şi care le-au înlesnit drumul până în primărie.

Robert şi Sarah, copiii lui Brigitte, au fost alături de mama lor, dar şi de alţi membri importanţi, precum, sora lui Brigitte – Cristina Szeifert, avocata Lizeta Haralambie, Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei, designerul Seila Gurdal, iar din partea lui Pastramă au fost mama lui, fraţii, precum şi mulţi prieteni.

Evident, „banditele” Otilia „Bilionera” şi Otniela Sandu i-au fost alături lui Pastramă şi i-au urat „puradei (copii – n.r.) mulţi”, iar Miss România 2016, Ioana Filimon, a susţinut-o pe Brigitte, deşi în „Fermă” au fost duşmance. Marele absent a fost Cătălin Moroşanu, iar fetele au găsit ocazia să facă glume pe seama asta.

Toţi au fost martori la cel mai emoţionant „Da” şi chiar dacă pare incredibil, Pastramă cel musculos a fost plin de emoţii şi chiar i-au tremurat mâinile.

Bruneta fost ceva mai curajoasă şi destul de hotărâtă când a renunţat la numele Năstase, pentru cel de Pastramă. După ce au semnat amândoi certificatul de căsătorie civilă, domnul şi doamna Pastramă au ieşit din Primărie, s-au lăsat felicitaţi, apoi s-au strâns cu toţii în foişorul frumos amenajat cu flori artificiale şi arcade florale. Au ciocnit şampanie Moet şi s-au îndulcit cu prăjituri franţuzeşti supercolorate.

„Suntem fericiţi, o iubesc mult pe Brigitte şi ne pregătim de nuntă”, a spus Pastramă cu un zâmbet larg pe chip.

După ce toţi invitaţii s-au delectat cu şampanie, petrecerea s-a mutat în nordul Capitalei, la un restaurant cu specific italienesc, unde distracţia s-a încheiat târziu în noapte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here