LIFE

Mircea Radu revine pe micile ecrane

Mircea Radu a anunţat, pe reţelele sociale, că revine în televiziune, iar postul ales este Metropola TV, televiziunea care aparţine de Consiliul Local Voluntari, după un proiect de Florentin-Costel Pandele, primarul oraşului.

Emisiunea prezentată de Mircea Radu se numeşte ”Noi, românii” şi îşi propune să prezinte poveşti impresionante ale unor români stabiliţi în alte colţuri ale lumii. Va debuta pe micile ecrane de la jumătatea lunii septembrie. Filmările sunt încă în desfăşurare.

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă, pentru că am de făcut un anunţ important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numeşte ”Noi, românii” şi deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franţa. Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puţin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar şi pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV, am să vă dau amănunte despre această emisiune”, a declarat Mircea Radu.

Comment here