LIFE

Mircea Radu revine la TVR 1 în reality show-ul «Down the road. Aventura»

Cunoscuta vedetă TV, Mircea Radu, revine la Televiziunea Română pentru a fi ghidul unor tineri extraordinari, protagonişti în reality show-ul, „Down the road. Aventura”, difuzat în curând la TVR1

Timp de opt zile, carismaticul prezentator îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down care pornesc în aventura vieţii lor. Pe parcursul călătoriei, Mircea Radu va deveni cel mai bun prieten şi sfetnic în aventura lor, reuşind astfel ca împreună să treacă printr-o serie de experienţe de neuitat, care le vor schimba perspectiva asupra vieţii.

„Cred că »Down the road. Aventura» va fi un «hit». Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona. Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a spus Mircea Radu.

Prezentatorul, Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazda a unor apreciate programe difuzate de postul public de televiziune: „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

Televiziunea Română va aduce de sărbători pe micul ecran show-ul internaţional, „Down the road”, formatul internaţional care revoluţioneaza reality show-ul TV. Formatul inedit este primul reality show inspiraţional care îşi propune să scoată în prim plan experienţele unor tineri speciali. Opt tineri vor porni într-o călătorie prin ţară, sub îndrumarea unui ghid, Mircea Radu. Empatia, curajul şi speranţa sunt doar câteva dintre emoţiile care ne vor copleşi urmărind „Down the road. Aventura”. Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d’Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here