LIFE

Mircea Radu, noul director de comunicare al TVR

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR. Prezentatorul TV ocupă, din iulie, funcția de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol, după cum au fost anunțați angajații instituției publice, relatează paginademedia.ro.

În același timp, Mircea Radu este și consilier al președintelui TVR, Doina Gradea. Din ianuarie 2020, în această calitate, are atribuții pe zona editorială și de imagine a televiziunii publice. La finalul lui 2019, Mircea Radu a prezentat și emisiunea „Down the road. Aventura”, în care opt tineri cu sindrom Down au pornit într-o călătorie prin ţară.

Mircea Radu a fost, de-a lungul anilor, gazdă a unor emisiuni precum „Telejurnal”, „În trecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”. În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit postul public pentru a se întoarce în Antena 1, la cârma unei noi emisiuni, „Ie, Românie”. Producția a au rezultate modeste de audiență și a fost mutată din grilă după câteva ediții. După această colaborare, Mircea Radu nu a mai avut niciun alt proiect cu Antena 1.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here