LIFE

Mircea Badea a PIERDUT procesul de 250.000 de euro cu Mălin Bot

Mălin Bot a câștigat și apelul în procesul în care a fost dat în judecată de Mircea Badea, pentru o serie de postări catalogate de avocații lui Badea drept „neadevărate și denigratoare”, anunță paginademedia.ro.

După ce a avut câștig de cauză în prima instanță, la Tribunalul București, Mălin Bot a câștigat și la Curtea de Apel. Decizia nu este, însă definitivă, putând fi atacată cu recurs. Badea l-a dat pe Mălin Bot în judecată pentru numeroase postări de pe Facebook și de pe blog, postate în perioada iunie 2015 – martie 2018, în care acesta ar fi făcut o serie de afirmații „neadevărate și denigratoare” la adresa lui Mircea Badea. Acesta i-a cerut lui Mălin Bot despăgubiri în valoare de 250.000 de euro.

La data de 9 octombrie 2015, Mălin Bot a scris pe Facebook: „Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuit să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri.”

Pe 19 octombrie 2015, atașat la o postare de pe Times New Roman, Mălin Bot a făcut următorul comentariu: „De când domnul prefesor Voiculescu este în închisoare și Mirciulică nu-l mai poate pupa în c…r ca odinioară, îl ținem doar pe pastile, pentru că altfel ar claca”, a spus Mihai Gâdea. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea face dacă îi scoatem medicamentația. Cred că ar fi în stare să meargă pe stradă și să pupe-n cr oameni nevinovați, la întâmplare. Nu e de joacă cu pupincurismul lui Mircea.”

Pe 10 decembrie 2015: „Oligofrenul Mircea Badea ar vrea să știe ce zic eu despre cazul Truică și implicarea lui Dan Andronic. EVZ a relatat astăzi, toată ziua, informațiile despre ancheta judiciară. La emisiunea EVZ TV am prezentat cazul. (…)”

Pe 17 decembrie 2015: „Săptămâna trecută îmi repetau numele în batjocură, ca niște oligofreni, Mihai Gâdea și Mircea Badea. Azi a tinut cineva să îmi trimită un link către o înregistrare … Prin 2013 făcea la fel răposatul Corneliu Vadim Tudor. Exact la fel, ca să înțelegem clar cam unde se plasează babuinii lui Voiculescu. „Are un nume, repetăm: Bot. Păi, atunci cînd te cheamă Bot, nu mai poţi emite pretenţii”, zicea Vadim în2013 și repetau oligofrenic exact aceleași cuvinte Gâdea și Badea în 2015. Nicio diferență, doar aceea că Gâdea și Badea sunt infinit mai inculți decât Vadim.”

„Tribunalul are în vedere în privința toleranței reclamantului la eventualele afirmații care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuși acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acțiunea de față”, a fost unul dintre motivele pentru care Tribunalul i-a respins acțiunea lui Badea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here