Muzicale

MIRA x JUNO – E Româncă

MIRA și JUNO colaborează din nou și lansează „E Româncă”, o piesă care combină ritmurile moderne cu influențele folclorice, aducând un omagiu frumuseții și carismei femeilor românce.

„E Româncă” a fost scrisă de MIRA, JUNO, Emilian Nechifor, Cezar Gună și produsă de Șerban Cazan și Angelo Trimbitas (REALM). Cu un vibe energic și refren captivant, piesa scoate în evidență farmecul unic al româncelor. „E Româncă” este lansată alături de un videoclip regizat de Quba.

"Am lansat <<E Româncă>>! Cu toții am auzit <<femei mai frumoase ca în România, mai rar vezi>> și într-adevăr, nu mă contrazic cu nimeni pe subiectul ăsta. Piesa aceasta s-a vrut continuarea piesei <<Ca-n România>> și mă bucur că ne-a ieșit o piesă pe care o putem dedica femeilor noastre românce. Se spune că muzica este hrană și putem alege să consumăm ceea ce ne place, așa ca dacă ai chef de distracție, nu uita să dai tare boxa, altfel nu merge. Mulțumesc româncelor superbe din clip, echipei, fiindcă foarte mulți oameni sunt în spate, ei nu se văd, dar fără ei nu se poate, și lui JUNO că ești dat naibii de talentat și îți mulțumesc pentru acest feat!", a transmis MIRA.