Muzicale

MIRA – O privire

„O privire” este noua poveste de iubire lansată de Mira. Piesa este acompaniată de un videoclip ce prezintă doi îndrăgostiți care luptă pentru iubirea lor.

Single-ul „O privire” este compus de Mira împreună cu Alexandru Pelin, Florian Rus și Maria Voiculescu, iar de producție s-au ocupat Radu Pârvulescu și Alex Pelin. Videoclipul melodiei este regizat de Kobzon, protagonistă fiind Mira.

„Sunt tare fericită să împart cea de-a treia piesă de pe album, o altă experiență de viață trăită. Vă prezint o poveste dintre doi oameni care au luat-o pe drumuri separate, dar care par să nu treacă niciodată peste ce au trăit împreună. Se întorc unul către celalalt ori de câte ori privirile li se intersectează. Alexandru Pelin și Florian Rus sunt cei care m-au ajutat să pun în versuri această poveste, iar regizorul Kobzon este cel care a făcut ca acest clip să arate ca un scurtmetraj”, a declarat Mira.

La finalul lunii ianuarie, MIRA a lansat „De ce?”, o piesă ce a cucerit topurile de specialitate și a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. MIRA a câștigat inimile ascultătorilor prin hituri ca „Fete din Balcani”(alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here