Muzicale

MIRA – Învață-mă

MIRA a lansat o nouă piesă de dragoste, intitulată „Învață-mă”.

Chiar dacă în viața reală MIRA trăiește o frumoasă poveste de dragoste, piesa „Învață-mă” abordează o serie de emoții aflate în spectrul diametral opus. MIRA cântă despre sentimentele pierdute și despre amintirile rămase, iar prin versurile emoționante ale noului single, artista este alături de toți cei care au fost dezamăgiți și al căror suflet a fost uitat.

Noul single „Învață-mă” este compus de Florian Rus, Loredana Cavasdan, Ionut Marius Vasilache, Alex Parker și Iulian Ionescu și va fi inclus pe primul album de studio al MIREI. Melodia este lansată împreună cu un videoclip regizat de Kobzzon.

„Sunt atât de fericită să vă prezint «Învață-mă», piesa care poartă și numele albumului. Este acea piesă tristă, dar și fericită în același timp, o să vedeți, cel puțin asta e starea pe care mi-o dă mie. În piesă vorbesc despre marea mea iubire neuitată, marea iubire peste care nu pot trece și nu o pot uita. Cred că foarte multă lume se va regăsi în acest mesaj”, spune MIRA.

La finalul lunii ianuarie, MIRA a lansat „De ce?”, o piesă ce a cucerit topurile de specialitate și a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube, iar în mai a revenit cu piesa „O privire”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here